Nutritiva, antirid - Limba mielului, Jojoba , Trandafir Tamaios Uleiurile esentiale biologice din compozitia sa de Limba mielului, de Jojoba si de Trandafir tamaios hranesc tenul uscat si deshidratat. Pielea este protejata de semnele imbatranirii cutanate. In functie de loturile de fabricatie acest produs poate prezenta diferente de culoare, de miros sau de textura care sunt cauzate de variatiile climatice la care sunt supuse ingredientele folosite. Se pastreaza departe de surse de caldura.
Astringent, Reechilibrant, Nutritiv Descriere : Alunele trebuie sa fie din ultima recolta si sa fie riguros selectionate. Este un ulei galben-aramiu, mirosul si gustul de aluna sant deosebit de agreabile. Compozitia si stabilitatea sa sunt similare cu cele ale uleiului de migdala dulce si poseda aceleasi calitati. Uleiul de aluna biologic prezinta insa avantajul unei penetrari remarcabile in piele, net superioara majoritatii uleiurilor. Proprietati: Un ulei foarte fluid care penetreaza usor si profound in epiderma avand o puternica actiune antirid. Este perfect adaptat pentru tenul mixt cat si pentru tenul degradat. Excelent datorita proprietatilor sale ca ingrijire de zi pentru tenul cu tendinta de ingrasare. Trateaza zonele uscate regland secretia de sebum a zonelor grase. Este recomandat tenului mixt si gras avand rezultate bune in caz de ten cuperozic si ten acneic. Contine vitamina A si E si mai ales 85% acizi grasi nesaturati iata de ce este recomandat si in tratamentul iritatiilor pielii uscate si sensibile carora le confera suplete si elasticitate. Notam de asemenea proprietatile uleiului de aluna biologic de trata afectiuni cutanate cum ar fi eritemul fesier al bebelusilor sau eczeme uscate.
Nutritiv antirid ten uscat Uleiul de caisa este deosebit de bogat in acizi grasi nesaturati (intre 89 si 96%), si in acizi oleici si linoleici. El hraneste, hidrateaza straturile superficiale ale epidermei. Recomandat indeosebi tenurilor uscate si deshidratate, este un excelent antirid. Intretine elasticitatea si supletea pielii femeilor gravide.
Antirid, Hranitor, Ten uscat & gras, recomandat si pentru par uscat & gras Descriere: Jojoba este un arbust de 3 pana la 6 m care creste in regiunile desertului din America Centrala si care produce seminte continand pana la 60% ulei( acesta este in realitate un amestec de ceride; este vorba deci de o ceara lichida). El este putin oxidabil, aplicarea sa pe piele nu lasa nici o urma lucioasa: este perfect absorbit de piele. Este incolor si inodor. Proprietati : Jojoba bio este o ceara vegetala exceptionala care regleaza sebumul. In sampoane si in balsamuri pentru par intalnim des mentiunea « cu jojoba », dar din pacate descoperim doar 1% din totalitatea compozitiei, aportul ei fiind neglijabil. Putem profita din plin de un ulei pur virgin biologic de jojoba 100%. De o bogatie remarcabila aceasta ceara este unica in lumea vegetala avand proprietati foarte apropiate sebumului uman ofera pielii exact ceea ce-i trebuie pentru hidratare. Ceara de jojoba bio este o ingrijire excelenta pentru par uscat pe care il fortifica oferindu-i totodata volum, stralucire si vitalitate ! Folosit pentru par gras regleaza excesul de sebum si elimina progresiv matreata. Aplicat zilnic pe fata uleiul de jojoba bio ingirjeste atat tenul gras, chiar acneic caruia ii regleaza sebumul, cat si tenul uscat, chiar foarte uscat pe care il hidrateaza, catifeleaza si il regenereaza in profunzime. Previne aparitia ridurilor si contribuie la mentinerea elasticitatii pielii. Este de asemenea o excelenta baza de machiaj.
Antirid, Revitalizant, Ten cu probleme Limba mielului este o planta din Asia mica, raspandita in Europa Centrala si Meridionala si in Africa de Nord. Este usor de recunoscut dupa florile ei mici de un albastru intens. Din semintele minuscule ale plantei se obtine uleiul pur vegetal. Proprietati: Este bogat in acizi grasi nesaturati cat si polinesaturati, in acizi gamalinoleici (17 -25%) si in alfa tocoferol ( vitamina E). Este un ulei nutritiv, capabil sa regenereze tesuturile cutanate (stimuleaza si regenereaza celulele). Este uleiul de referinta in actiunea antirid.Are proprietati exceptionale anti-oxidante pentru a intarzia aparitia ridurilor si a preveni pierderea fermitatii pielii. Revitalizeaza epiderma si restaureaza elasticitatea si tonicitatea tenului uscat, matur, ridat si devitalizat datorita compozitiei bogate in Omega 3, Omega 6, Omega 9, vitamina A si E. Este recomandat tenului gras si tenului cu probleme. Este o adevarata cura de intinerire, excelent pentru rehidratarea si regenerarea epidermelor, are o actiune eficienta impotriva vergeturilor. Intareste unghiile fragile si parul deteriorat. Pentru a obtine o eficienta mai mare se foloseste pe cale orala pentru a reduce deshidratarea cutanata si a incetini procesul de imbatranire al pielii datorita continutului bogat in vitamina E. Regleaza sistemul hormonal si cel nervos si stimuleaza imunitatea organismului.
Antirid, Revitalizant, caderea parului Caracteristici: Planta din America de Nord, destul de raspandita in zonele mediteraneene si atlantice. Uleiul de Luminita noptii provine exclusiv din semintele plantei. Acest ulei este bogat in acizi grasi esentiali, in acid y linoleic care este extrem de rar in regnul vegetal si indispensabil organismului. Proprietati : Previne imbatranirea pielii. Recunoscut pentru proprietatile revitalizante. Are proprietati asemanatoare uleiului vegetal de limba mielului. Este recomandat tenului degradat, iritat, tern pe care il regenereaza, tonifiaza, hidrateaza si catifeleaza. Uleiul de luminita noptii participa activ la regenerarea celulara si lupta impotriva imbatranirii cutanate datorita compozitiei bogate in Omega 6, Omega 3 si Vitamina E. Excelent ulei de ingrijire revitalizant al tenului uscat, devitalizat sau matur. Ideal ca tratament capilar stimulant impotriva caderii parului.
Antirid, Ten devitalizat, Cicatrizant Un aliat de pret in cosmetica biologica, uleiul vegetal de trandafir tamaios bio, are o mare capacitate de regenerare a pielii. Actioneaza puternic la regenerarea celulelor, previne ridurile si contribuie la mentinerea elasticitatii pielii datorita compozitiei exceptional de bogata in acizi grasi si in vitamine. Participa la revitalizarea tenului uscat, matur, devitalizat si atenueaza vizibil vergeturile. Numeroase femei il utilizeaza pentru a elimina si a preveni riduri, cicatrici, pete maronii si vergeturi. Este o planta de origine orientala care are nevoie de o clima ploioasa si rece. Prezinta spini si are flori albe sau roz. Uleiul se obtine din semintele ei. Proprietati : Are o concentratie puternica de acizi grasi esentiali poli-nesaturati, linoleici, oleici. Aceasta ii confera puterea de regenerare a tesuturilor pielii si a activarii celulare. A fost demonstrata proprietatea cicatrizanta extraordinara a acestui ulei. Miraculos pentru o cicatrizare fina si invizibila a tesuturilor lezate in caz de taieturi, acnee sau arsuri. Utilizat zilnic, uleiul vegetal de trandafir tamaios bio are o actiune antirid si actioneaza asupra pungilor de la ochi si a cearcanelor. Vitaminele si substantele nutritive din compozitie ajuta in lupta impotriva imbatranirii pielii, a ridurilor din zona ochilor, catifeleaza si tonifiaza tenul. Hidrateaza pielea corpului si a fetei conferindu-i la atingere o senzatie deosebit de fina. Are capacitatea de a reda tonusul si stralucirea tenului devitalizat. Principiul activ al uleiului are particularitatea de a actiona in profunzimea epidermei.
Regenerant si restructurant Recunoscut pentru proprietatile sale antirid, este de asemenea hranitor si protector, uleiul de argan contribuie la reinoirea celulelor previne incetineste procesul de imbatranire al tuturor tipurilor de ten datorita continutul sau bogat de Omega-9, Omega-6, vitamina E si steroli. Excelent ulei pentru ingrijire, hranitor si protector pentru tenul uscat si deshidratat. Principalele proprietati cosmetice: * Regenereaza * Cicatrizeaza * Reda fermitatea * Fortifica
Mai multe pe EcoMagazin.ro